Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional Delegació de l'Alt Penedès-Garraf

Visita tècnica guiada a les instal·lacions de l’empresa Uniland

La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf va organitzar, el passat 30 de juny, una visita tècnica guiada per a col·legiats a les instal·lacions de l’Empresa Uniland (Grup Valderribas).

Ha resultat ser una visita de gran interès, on els participants, a banda de veure tot el procés de fabricació del ciment, van poder fer un esmorzar a la fàbrica i visitar amb microbús les instal·lacions: pedrera, producció i laboratori.

Uniland (Grup Valderribas), subministrador de ciment d’importants obres d’infraestructures, ens obre les seves portes. Situat a la localitat de Santa Margarida i els Monjos, va iniciar la seva activitat el 1902. Té la seva pròpia Pedrera, dues trituradores mòbils de 600 t/h cadascuna, tres molins de cru, un molí de carbó, tres línies de producció de clínquer amb una capacitat de 5.800 tones/dia, tres molins de ciment i dues línies d’embalatge.

Recentment ha subministrat el ciment a obres d’alt nivell com les estacions de l’AVE de la Sagrera (Barcelona) i Girona, per al canal Segarra-Garrigues i la construcció de la línia 9 del metro de Barcelona.

PUBLICITAT