Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

Exposició: Una mirada al mar, de Marta Canals

Delegació del Maresme – Mataró
No deixis de visitar l'exposició de l'artista Marta Canals, que la Delegació ha organitzat conjuntament amb l'Associació Sant Lluc per l'Art. Una col·lecció d'obres amb ànima, resultat del procés creatiu de l'artista, en contemplar la bellesa de la natura.

Apunt de l'artista:

“Una mirada al mar és un recull de paisatges, que són alhora paisatges exteriors i interiors, on la reflexió i els sentiments s’amalgamen per formar un tot amb una finalitat, comunicar emocions.

El silenci, la contemplació, respirar aire profundament, omple tot el meu ésser. La connexió amb la natura és total, i llavors, la necessitat d’expressar el que sento m’envaeix.

És aquí on comença el procés creatiu, on el pensament flueix amb els colors, amb la llum, amb l’atmosfera d’aquests paisatges que m’han fet aturar, que m’han fet sentir aquesta part espiritual que viu en el nostre interior.

És un procés complex per arribar a on vull, perquè aquesta bellesa que contemplo tingui ànima”.

(Marta Canals).


Si voleu rebre més informació i totes les activitats que fa l'Associació, us hi podeu posar en contacte per correu:  associaciosantlluc@gmail.com

Detall de l’activitat
Data
26 de maig de 2023
Lloc
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme. Plaça Xammar 2, Mataró
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Dijous, de 9 a 14 h i de 18:30 a 20:30 h Divendres, de 9 a 14 h i de 18:30 a 20:30 h Dissabtes, de 18:30 a 20:30 h Diumenges, d'11:30 a 13:30 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 798 34 42
Email
maresme@cateb.cat

PUBLICITAT