Cercar Error
Fires Congressos Culturals

Fira de la Candelera de Molins de Rei

Cateb - Barcelona
El Cateb estarà present a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, a l'espai anomenat “Fira de la Construcció i Mostra Tradicional d’Oficis Tradicionals” amb un taller per a les famílies

El Cateb hi serà present a l'espai anomenat “Fira de la Construcció i Mostra Tradicional d’Oficis Tradicionals” amb un taller per a les famílies que tindrà lloc dissabte 3 i diumenge 4 de febrer d’11:30 a 13 hores.

Casa Stamp, és un taller que mitjançant unes petites instruccions, permet als infants transformar casa seva, ja sigui proposant millores energètiques o per al reciclatge, plantejant la incorporació de materials sostenibles que millorin el confort i la qualitat dels espais, com també, incorporar els conceptes d’accessibilitat en els espais que conformen l’habitatge.

Aquesta fira, declarada pel Govern de la Generalitat de Catalunya des de 2002, com a festa tradicional d’interès nacional, és la celebració més emblemàtica de Molins de Rei amb una tradició de mes de 165 anys. Hi passen veïns de la localitat i de tota la comarca, més de 300.000 visitants durant els dos dies. 

Detall de l’activitat
Data
3 de febrer de 2024
Lloc
Molins de Rei
Horari
Tallers familiars de 11:30 a 13:00h
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT