35è Sopar de la Delegació del Vallès Oriental: “Del bosc a la taula”

La Masia Can Marc, situada a la falda del Montseny, és una masia típica catalana construïda el segle XIV, que ens farà viure una gran experiència gastronòmica, si t’apuntes a la gran trobada anual del Vallès Oriental. Serà el nostre marc de celebració de la 35 edició del sopar de col·legiats i col·legiades, envoltats dels jardins i terrasses de la masia amb vistes al massís del Montseny i on, la cuina d’Oriol Sabé, fusió de la pagesia catalana amb brots enèrgics d’actualitat, donarà prioritat als productes de temporada i de proximitat.
En cada plat experimentarem la noblesa de la terra, la tradició de la cuina catalana i la creativitat d’un xef que busca sorprendre en cada ocasió.
Programa:
- 19:45 h. Còctel de benvinguda
- 20:30 h. Fotografia de grup dels assistents
- 20:45 h. Parlaments de les autoritats
- 21:15 h. Sopar, del bosc a la taula
- 22:45 h. Benvinguda als nous col·legiats i col·legiades i reconeixement a 25 i 50 anys de professió.
- 23:15 h. Espectacle sorpresa
- 24:00 h. Fi de festa
* Segon plat a escollir (Escull el segon plat i indica'ns si tens alguna al·lèrgia, intolerància alimentària)
- Melós de vedella amb cebes a la mel
- Corball a la brasa
Fes la teva reserva abans del 3 de novembre!