Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitats Socials i d'Oci Culturals

Rehabilitar la pell: 3r Concurs de Fotografia de l’Alt Penedès-Garraf

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
La Delegació et convida a participar en el 3r Concurs de Fotografia 2023, que porta per títol "Rehabilitar la pell".

El concurs, com cada any, promou l’observació de l’arquitectura i la construcció a través de la càmera, per recollir imatges relacionades amb façanes i cobertes, a fi de fomentar la rehabilitació. Es tracta de donar la possibilitat tant de mostrar detalls en intervencions realitzades en edificis existents o de nova construcció, com des d’un punt de vista totalment artístic. Les obres que es presentin hauran de ser respectuoses i no ferir sensibilitats.

Bases:

Poden prendre-hi part tots els col·legiats i col·legiades, així com els estudiants d’arquitectura tècnica que tinguin Targeta Accés de les comarques de l’Alt Penedès-Garraf.

Per participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquesta xarxa.

Les fotografies hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #rehabilitemlapell i #cateb sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor o l’autora vulgui incloure.

Cada fotografia haurà de portar títol.

Per participar al concurs, caldrà enviar cada fotografia en format digital, al correu de la Delegació (apg@cateb.cat), on s’hi farà constar el nom, núm. de col·legiat, l’adreça i el telèfon de l’autor/a, el títol de l’obra i una breu descripció (dues línies) o la localització de la fotografia i l’arxiu digital original.

No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

Únicament poden presentar fotografies els autors/es d’aquestes.

El concurs s’inicia el dia 28 de novembre de 2022 i finalitzarà el dia 13 de gener de 2023.


Descarrega't les bases i el formulari.

Detall de l’activitat
Data
28 de novembre de 2022
Lloc
Delegació de l'Alt Penedès-Garraf
Preu
Gratuït
Telèfon
93 819 93 79
Email
apg@cateb.cat

PUBLICITAT