Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visites Culturals Culturals

Exposició d’art nouveau: Després de la boira, les primeres flors, Casa Vicens

Cateb - Barcelona
El Cateb et proposa fer una visita per l'exposició d'art nouveau, Després de la boira, les primeres flores, organitzada per Casa Vicens de Barcelona. L'exposició finalitza el 7 de gener del 2024

El visitant que acudeixi a veure l’exposició a Casa Vicens podrà gaudir d’un diàleg únic al voltant de la temàtica floral en el marc d’un edifici declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, com és la Casa Vicens, amb obres de grans figures del panorama artístic nacional i internacional.


L'exposició reuneix obres de 24 artistes espanyols, llatinoamericans i asiàtics contemporanis que aporten la creació personal en la interpretació de la representació floral. Es tracta d’una exposició única que congrega per primera vegada a Barcelona 24 artistes contemporanis que comparteixen un nexe comú, la temàtica floral, encara que cadascun elabora el seu propi discurs creatiu utilitzant diferents formats i suports, com són el dibuix, la pintura, la fotografia, el vídeo i la instal·lació. Aquest projecte expositiu posa en relació l’orientalisme del modernisme i la mundialització de l’art a dia d’avui.

Detall de l’activitat
Data
26 d’abril de 2023
Lloc
Carrer de les Carolines, 20-26 Barcelona
Horari
De 9:30h a 16:30h
Preu
Consultar a la web: www.casavicens.org
Modalitat
Presencial
Telèfon
Consultar a la web

PUBLICITAT