Cercar Error
Pràctica professional arquitectura bioclimática Construcción rehabilitació energètica

Nova col·lecció “Arquitectura Bioclimàtica” editat per l’Institut Català d’Energia (ICAEN)

L’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha iniciat l’edició d’Arquitectura Bioclimàtica”, una col·lecció especialitzada en solucions passives per a l’edificació.

Amb l’objectiu de promocionar l’eficiència i l’estalvi energètic mitjançant solucions passives en l’arquitectura, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), ha iniciat l’edició de la col·lecció Arquitectura Bioclimàtica, dirigida a professionals tècnics que intervenen en el disseny i gestió dels edificis en l’àmbit de la construcció i la rehabilitació energètica.

El primer volum Atris analitza les possibilitats bioclimàtiques per a la millora en el  confort de les persones mitjançant estratègies passives de captació solar en períodes freds i de protecció solar i/o  necessitats de ventilació en períodes estivals. Cada publicació s’estructurarà en els apartats següents: caracterització de la solució singular, criteris de disseny, justificació de presentacions, justificació de normativa, rang de prestacions i exemples de bones pràctiques.

Properament, es publicaran altres volums de la col·lecció que tracten les solucions bioclimàtiques de galeries, ventilació creuada, xemeneia solar, inèrcia i solucions de vegetació.

Podeu descarregar el primer volum en aquest enllaç.

Més informació sobre la col·lecció “Arquitectura Bioclimàtica” en aquest enllaç.

Us recordem que també podeu descarregar aquest recurs des de l’apartat d’informació per temes de la web del Cateb, dins dels recursos de “construcció sostenible” al qual es pot accedir des d’aquest enllaç.

PUBLICITAT