Cercar Error
Pràctica professional Next Generation EU

Tallers pràctics a totes les seus col·legials sobre la rehabilitació energètica d’edificis amb els fons Next Generation

Tallers gratuïts a totes les seus col·legials per convertir-se en tècnic acreditat en els fons Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica d'edificis

Si vols convertir-te en un tècnic especialitzat en rehabilitació energètica i la gestió dels Fons Next Generation, et proposem que t’inscriguis en un dels 6 tallers que hem organitzat a les diferents delegacions del Col·legi i que et serviran per conèixer amb detall com has de gestionar el procés per aconseguir aquestes ajudes.

En aquest taller realitzarem el pas a pas de la rehabilitació energètica amb Fons Next Generation a partir d’un edifici plurifamiliar de 12 habitatges. Informarem a una comunitat, desglossarem la proposta d’honoraris a partir de la càrrega de feina que suposa, predimensionarem des del punt de vista energètic i analitzarem els costos. Veurem els punts clau per redactar un llibre de l’edifici i un projecte Next Generation amb èxit, tramitarem les possibles subvencions i justificarem l’execució de les obres.

L’activitat tindrà una durada total de 12 hores, dividides en tres sessions. La inscripció al taller és gratuïta, ja que està finançada pels mateixos Fons Next Generation.

Si realitzes les tres sessions, rebràs un certificat de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació del Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya que t’avalarà com a Tècnic acreditat en Fons Next Generation per a la rehabilitació d’edificis, que t’ajudarà a posicionar-te davant dels teus clients.

PUBLICITAT