Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Construmat 2023. Vine a conèixer tot el que es mou al sector

Cateb - Barcelona
Torna el Construmat amb un Showroom únic, un espai innovador i dinamitzador on els professionals del sector podran descobrir els últims materials, sistemes i tècniques per a una construcció sostenible que ja s'està aplicant amb èxit al mercat.

Coneixes tot el que hi ha de nou en el sector de la industrialització, la digitalització i la sostenibilitat en el nostre sector?

Construmat, el Saló de la consturcció de Fira de Barcelona, serà l’esdeveniment on tindran cabuda tots els participants del sector de l’edificació, centrant-se en el tema prioritari per a la construcció i l’emergència climàtica del planeta, la sostenibilitat. Perquè puguis conèixer les solucions més innovadores que ja s’apliquen al sector, el Cateb estarà present per donar veu a les iniciatives més transformadores. Les que necessitem en aquest moment. Tens ganes de conèixer-les?

 

El Cateb hi serà present al Palau P1, Nivell 0, Carrer C, Stand 33, del 23 al 25 de maig a Fira Barcelona (Gran Via de Barcelona)

Et proporcionem el codi per què puguis visitar el Construmat de forma gratuïta i un manual on pots consultar com descarregar-te l’acreditació. Per veure el codi i el manual fes clic aquí

Per treure l’acreditació de Construmat pots fer-ho fent clic aquí

 

Detall de l’activitat
Data
23 de maig de 2023
Lloc
Recinte Gran Via, PAVELLÓ 2 Barcelona Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat Barcelona
Horari
De 9:30 h a 18:00 h
Preu
Gratuït per col·legiats
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT