Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita l’edifici Eco-Equip en fase d’acabats

Intercol·legial Tècnica del Vallès
Acompanya'ns al nou Eco-Edifici de Terrassa destinat a la gestió de residus. Activitat promoguda per la Intercol·legial Tècnica del Vallès. (PLACES EXHAURIDES)

Aquest nou edifici indústrial, de 1.200 m², s'ha executat íntegrament amb fusta (tant l'estructura, les façanes, la coberta com els tancaments interiors). El repte va ser implantar un edifici de fusta (interiorment i exteriorment) en un entorn industrial, alineant-se amb els edificis existents, però apostant per una nova materialitat de la construcció.


L'objectiu del projecte era assolir un edifici sostenible, ecològic i eficient dins d'un polígon industrial, apostant per una construcció responsable, tèrmicament eficient i millorant l'entorn industrial.


L'edifici acull els usos necessaris per als treballadors de l'empresa: vestuaris per a 500 persones, sales de formació, menjador i magatzems de materials. El fet de construir un nou edifici per una empresa de gestió de residus, fa apostar per un edifici sensible amb la recollida i tractament de les aigües pluvials i fecals, l'aprofitament de l'energia solar, el tractament de la qualitat de l'aire interior i optar per materials naturals o reciclats.


Un edifici de fusta en un entorn industrial, com a repte per a repensar la construcció industrial.


Places limitades

Detall de l’activitat
Data
20 de març de 2024
Lloc
Edifici Eco-Equip (c. Esla, 34. 08223 - Terrassa)
Horari
de 09:15 a 10:30 h
Preu
Gratuït (PLACES EXHAURIDES)
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 780 11 10

PUBLICITAT