Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control obra en rehabilitació energètica. Instal·lacions d’aerotermia

Cateb - Barcelona
En aquesta Masterclass t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat en les instal·lacions aerotèrmiques.

Documentació de l'activitat

Video de l'activitat

Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Renovació energètica: Instal·lació aerotèrmiques

Saber considerar el rendiment, el manteniment, tipologies i combinacions segons serveis, especificacions tècniques són la clau posta en obra d’aquest nous sistemes. En aquest taller pràctic coneixerem la correcta execució i instal·lació de les instal·lacions aerotèrmiques.


Presentació a càrrec de:

Manuel Rabanal Gil. Departament de Heating. Daikin AC Spain


Reserva la teva plaça, són limitades.

Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
11 de juny de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT