Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control de l’obra en rehabilitació energètica. Façanes ventilades

Cateb - Barcelona
En aquesta Masterclass t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat de les intervencions de millora de l’envolupant amb un sistema de façana ventilada.

Video de l'activitat

Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Millora de l'envolupant: Instal·lació façanes ventilades

La correcta execució de les millores energètiques sobre l’envolupant poden fer variar substancialment els resultats de reducció de consum o de demanda energètica. Per evitar reclamacions, cal garantir que les propietats tèrmiques i energètiques dels elements constructius que conformen la nova envolupant no varien sobre el que ha estat dissenyat. En aquest taller pràctic coneixerem com executar i fer un correcte control de qualitat de les intervencions de millora de l’envolupant amb un sistema de façana ventilada.

 


Reserva la teva plaça, són limitades.

Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Presentat per:

Juan Miguel Abril Escolar

Enginyer de Camins ( M.C.E.) per la U. Politècnica de Madrid. MBA per l’Inst. Panamericano d’Alta Direcció d’Empreses (IPADE). 45 anys d’experiència en diverses empreses i sectors del món de la construcció a diferents països d’Europa i Amèrica (obra civil, edificació, prefabricats de formigó, cobertes i façanes ventilades). Actualment forma part de l’empresa FCV Aislamientos envolventes, empresa especialitzada en el muntatge i instal·lació de façanes ventilades.

Detall de l’activitat
Data
9 d’abril de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT