Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control de l’obra en rehabilitació energètica. Façanes ventilades

Cateb - Barcelona
En aquesta Masterclass t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat de les intervencions de millora de l’envolupant amb un sistema de façana ventilada.

Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Millora de l'envolupant: Instal·lació façanes ventilades

La correcta execució de les millores energètiques sobre l’envolupant poden fer variar substancialment els resultats de reducció de consum o de demanda energètica. Per evitar reclamacions, cal garantir que les propietats tèrmiques i energètiques dels elements constructius que conformen la nova envolupant no varien sobre el que ha estat dissenyat. En aquest taller pràctic coneixerem com executar i fer un correcte control de qualitat de les intervencions de millora de l’envolupant amb un sistema de façana ventilada.

 


Reserva la teva plaça, són limitades.

Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
9 d’abril de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT