Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació llibre “AMIDAMENTS I PRESSUPOSTOS. Apunts de Pràctica Professional”

Cateb - Barcelona
El Cateb ha publicat el llibre Amidaments i pressupostos, una guia completa, pràctica i de suport per a tots aquells professionals, que desitgen endinsar-se i aprofundir coneixements en aquest camp.

Video de l'activitat

Els amidaments i els pressupostos són dos termes que sovint es troben en la mateixa frase, ja que es complementen i són imprescindibles en qualsevol projecte constructiu. Els amidaments proporcionen una descripció detallada i precisa dels treballs a realitzar, mentre que els pressupostos permeten estimar els costos involucrats en aquestes activitats. Ambdós elements són crucials per garantir la viabilitat i l’èxit d’una obra, i són, juntament amb el temps, el principal recurs que s’ha d’administrar en qualsevol obra de construcció.

En la publicació s’hi ofereix una visió completa i estructurada sobre el que és un amidament i un pressupost i el seu procés d’elaboració, descobrint els procediments, les eines i les estratègies necessàries per dur a terme un amidament exhaustiu, tenint en compte les diferents fases d’un projecte, des dels esbossos inicials fins a la finalització de l’obra. Així mateix, s’hi exploren les diverses tècniques per a l’elaboració de pressupostos, incloent-hi l’anàlisi de costos, la valoració dels materials i l’avaluació dels recursos humans i de la maquinària necessària.

 

La seva elaboració ha anat a càrrec de Xavier Badia i Armengou, arquitecte tècnic i professor universitari, amb una dilatada experiència acadèmica en aquest àmbit i una amplia trajectòria professional com a Quantity Surveyor.

Presentació a càrrec de:

Xavier Badia i Armengou

Enginyer en edificació, ha treballat durant molt anys com a director d’execució al capdavant del despatx d’arquitectura tècnica Vinclament. Actualment exerceix de Facility Manager al Servei d’Infraestructures de la UPC. També és professor universitari, des de fa 10 anys, de les assignatures d’Amidaments i Pressupost, i, des de fa 6 anys, de l’assignatura de Planificació, a l’Escola Superior d’Arquitectura de la Salle (ETSALS) de Barcelona.

Detall de l’activitat
Data
27 de novembre de 2023
Lloc
Biblioteca del Cateb, 5a planta
Horari
A les 18:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT