Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Taller d’inici d’activitat. Sessió II

Cateb - Barcelona
El Cateb organitza un taller pràctic adreçat als col·legiats que volen iniciar-se com a professionals. S'impartirà aquest taller en dos sessions complementàries els dies 19 i 26 de febrer.

En aquest taller podràs familiaritzar-te amb els aspectes clau per començar a exercir la teva professió. T’explicarem les diferents maneres d’accedir al mercat de treball, així com quins són els requisits fiscals i d’habilitació professional que hauràs de complir. També t’ensenyarem a utilitzar les eines i recursos professionals que el Cateb posa a la teva disposició, sense descuidar aspectes com la formació i el màrqueting, que tot professional ha de tenir en consideració, per posicionar-se en el mercat de treball.
PROGRAMA (Sessió II)

I.-El visat dels treballs professionals. Helena Duran. (30 min.)

II.-Recursos tècnics a disposició dels A.T/ Oficina Tècnica de Rehabilitació. Marc Martinez. (30 min.) / Eva Bonet (15min)

IV.- Especialització i formació continuada del professional. Teresa Pallàs. (30 min.)

III.- Com crear marca personal. Carlos Pursals. (30 min.)


Recorda que aquest taller d’inici de l’activitat professional s’imparteix en 2 sessions complementàries. Si encara no ho has fet, t'aconsellem que t'inscriguis aquí a la sesssió II del dia 19 de febrer, també de 16 a 18h. 

 

Detall de l’activitat
Data
26 de febrer de 2024
Lloc
C. Bon Pastor, 5 aula A3 tercera planta
Horari
de 16 a 18:15 hores
Modalitat
Presencial
Telèfon
93.240.20.60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT