Cercar Error
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita guiada al Parc Falgar

Intercol·legial Tècnica del Vallès
Acompanya'ns a la visita guiada al Parc del Falgar, situat a les Franqueses del Vallès, per conèixer els seus espais, la fauna i la flora. Activitat organitzada amb la Intercol·legial Tècnica del Vallès.

El Parc del Falgar i la Verneda, te una superfície de 171.000 m2, en la qual combina l'oci sostenible i l'esport, amb l'observació d'aus i l'estudi de la natura. Està pensat com una petita reserva de biosfera que permet el niament d'aus migratòries i el retorn i preservació d’espècies animals i vegetals autòctones. Pel que fa a la flora, el parc conserva les espècies autòctones existents.

Està dividit en 5 espais diferenciats, des del nord on hi ha una alta concentració de flora i fauna, al sud, on hi han les zones lúdiques i de descans.

Zona Humida

Formada per 3 llacs artificials. L'aigua que els omple comença el seu recorregut a l'extrem nord del parc. El llac està envoltat de vegetació de ribera que afavoreix l'arribada i el refugi de la fauna autòctona i migratòria.

Zona de Prat

Espai de transició entre la zona humida i les zones d'alta activitat humana.

Zona de jocs i descans

Àrea amb una gran varietat de propostes lúdiques amb una zona dedicada als exercicis de rehabilitació i de millora de la salut, i un circuit esportiu amb zones d'estiraments.

Aula de natura

L'objectiu es crear un espai econòmicament sostenible, per difondre el coneixement a les escoles, fer visites guiades al parc i difondre el respecte per a natura.

Espai naturalitzat de la verneda

Espai protegit i reconegut per la Xarxa natura 2000 pel seu alt valor ecològic.

No t'ho pots perdre. Reserva ja la teva plaça.

Consulta aquí el tríptic del parc

Consulta aquí el informe del projecte executat


Lloc de trobada: pàrquing de davant de l'Aula de Natura. Parc del Falgar (Les Franqueses del Vallès). Localització

Detall de l’activitat
Data
25 d’octubre de 2023
Lloc
Parc del Falgar (Les Franqueses del Vallès)
Horari
A les 16:00 hores
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 879 01 76
Email
voriental@cateb.cat

PUBLICITAT