Cercar Error
Oci i cultura Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

El Sopar de col·legiats i col·legiades del Bages-Berguedà-Anoia va aplegar un nombrós grup de professionals de les seves comarques. I ja en van 36!

El passat divendres 31 de maig, va tenir lloc el tradicional sopar de col·legiats de la delegació a Manresa, que va comptar també amb acompanyants i amics que no s'ho van voler perdre.

Prèviament, varen fer una visita a la restauració de la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa, una visita guiada de la mà de Jaume Soldevila, arquitecte tècnic de la delegació, que va ensenyar les restauracions dutes a terme a la Basilica.

A continuació, va tenir lloc la trobada al restaurant 964Bages Oller del Mas, amb la tradicional foto de grup i els parlaments de les autoritats (Celestí Ventura, com a president del Cateb i Conxita Pladellorens, com a delegada del Bages-Berguedà-Anoia). Durant el sopar, el caricaturista Galdric Sala va fer un dibuix a tots els assistents, que es van poder endur en finalitzar.  

Alba Xarpell anuncia la benvinguda als nous col·legiats, que aquest any n’han estat 7: Juan Manuel Yáñez, Elisabeth Serra, Gerard Gonzalez, Clàudia Navarro, Laia Moix, Blanca Carles i Clàudia Fornaroli, seguit també del tradicional homentage a 25 i 50 anys de col·legiació.

El premi taronja aquest any ha estat pels ajuntaments que han confiat en nosaltres i que han signat els convenis de la idoneïtat tècnica i el premi llimona, pel col·legiat Josep Martí, que l’any passat ens va donar un petit ensurt durant el sopar!

                          

Cal agrair la confiança dels patrocinadors del sopar, que han permès fer els sorteigs de premis als assistents:

CONSTRUCCIONMIRALLES, SUPLAID, ICMAN, EXLAND, VISCOLA, COTS I CLARET, SALIDO, CARDONER, HELENA VERS, CALAF I LA CORREDORIA D’ASSEGURANCES ASP

                    

PUBLICITAT