Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional rehabilitacio

En marxa la campanya ‘Rehabilitar es estalviar’ per promoure la rehabilitació entre la ciutadania

Rehabilitar és estalviar’ és el lema de la campanya que impulsen conjuntament el Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, el…

Rehabilitar és estalviar’ és el lema de la campanya que impulsen conjuntament el Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i Consell de Col·legis d’Administradors de Finques en el marc dels programes de rehabilitació dels fons europeus Next Generation. Compta amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Des d’aquest 19 de setembre i fins a finals d’octubre, la campanya posarà sobre la taula la necessitat de rehabilitar els edificis i els beneficis que la rehabilitació pot tenir per reduir el consum energètic de les llars, així com millorar el confort i benestar de les persones.

Així mateix, també es volen fer visibles les tres Oficines Tècniques de Rehabilitació que gestionen els col·legis professionals i que són el punt d’informació i assessorament perquè la ciutadania pugui, d’una banda, tramitar les subvencions derivades dels fons Next Generation i, de l’altra, contactar amb els professionals que poden fer les actuacions de rehabilitació.

La campanya pretén arribar a milers de famílies a través de falques radiofòniques,  publicitat als buscadors d’Internet i a les xarxes socials, així com mitjançant la presència d’anuncis en diversos suports físics de les següents ciutats catalanes: Terrassa, Sabadell, Girona, Tarragona, Lleida, Mataró i Barcelona. 

PUBLICITAT