Cercar Error
Institucional Delegació del Maresme

La Delegació del Maresme participa en la 42 Fira de Calella amb un estand dedicat als NG, molt concorregut

Gran èxit de públic familiar en els tallers "De casa en casa" de la 42 Fira de Calella, en què la delegació del Maresme hi ha participat amb un estand dedicat a la rehabilitació energètica.

En un temps marcat pels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis i la creació de les oficines tècniques de la rehabilitació, la delegació del Maresme no ha volgut perdre l’oportunitat de participar, un any més, en la 42a Fira de Calella i Alt Maresme, que va tenir lloc del 22 al 24 de setembre de 2023, amb el principal objectiu de fer difusió, entre la ciutadania, de la necessitat de millorar els edificis en clau energètica aprofitant aquests fons. En la inauguració hi van ser presents Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya i Marc Buch, alcalde de Calella.

La delegació va disposar d’un estand destacat on la ciutadania s’hi va poder apropar per a informar-se sobre la rehabilitació energètica i els fons NG.

Però també, durant el cap de setmana, els més petits van poder assistir el taller “De casa en casa” on es van poder apropar a l’arquitectura tècnica d’una manera divertida i pedagògica.

El taller “de casa en casa”, realitzat per l’arquitecta tècnica Roser Vilanova, és un taller que permet construir una caseta i tot jugant fer volar la imaginació i aprendre els conceptes bàsics sobre construcció sostenible. Van poder construir una caseta amb materials naturals i amb les seves mans van aprendre a donar-li forma i afegir-hi els elements essencials d’un edifici sostenible.

PUBLICITAT