Cercar Error
Activitat Institucionals

Dia Internacional de la Dona al Cateb

Cateb - Barcelona
Commemorem el Dia Internacional de la Dona amb l'encesa de llums de la façana i xerrades inspiradores, un taller de risoteràpia, una visita cultural i una exposició artística.

El Cateb commemora el Dia Internacional de la Dona, un any més, per retre homenatge a les arquitectes tècniques i a totes les dones, perquè dins del sector facin el present i el futur més igualitari. En aquesta nova edició el Cateb convida a participar-hi a totes les col·legiades i col·legiats.

dijous 7 de març de 2024:

  • 18:30h Presentació del Dia de la Dona, a càrrec de Cristian Marc Huerta, vicepresident del Cateb i Bega Clavero, representant del Cateb a la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial Tècnica.
  • 18:40h Parlem d'innovació, a càrrec d'Aurea Rodríguez i presentació de Sílvia Planella.
  • 18:50h Projecte Enginy-era, a càrrec de Sílvia Planella. Representant d'aquesta entitat social sense ànim de lucre que té com a objectius: la promoció de la igualtat i la coeducació, i el foment i divulgació de les disciplines STEAM: ciència, tecnologia, enginyeria, arquitectura & art i matemàtiques, trencant amb els estereotips de gènere i altres discriminacions.
  • 19:15h Taller de risoteràpia, a càrrec d'Esther Bonsa. A través de l'experiència amb diversos jocs i dinàmiques sorgeixen els nostres riures i somriures més genuïns, espontanis i divertits; enfortint la nostra alegria, salut i gaudi de viure i estimulant la nostra curiositat, creativitat i intuïció que ens connecten amb el nostre nen o nena interior: essencial per al retrobament amb el/la nostre/a adult/a més sa/na madur/a i feliç. Participar als tallers de risoteràpia ens permet potenciar i incrementar aquelles emocions amb les quals ens sentim més a gust, més vius i més enfortits. És a dir, més feliços.
  • 20:30h Brindis i networking

ACTIVITATS PARAL·LELES

  • Dimecres 6 de març de 2024, a les 00:00 h. Encesa de llums per il·luminar la façana del Cateb i penjada de bandera morada a la seu de Barcelona i les delegacions.
  • Divendres, 8 de març de 2024 a les 9:00 h. Visita Cultural: Dones en guerra: pioneres de la Segona República. Teresa Pàmies, Mercè Rodoreda o Rosa Maria Raquimbau són algunes de les escriptores que van deixar una empremta inesborrable a la Barcelona convulsa dels anys 30. Amb aquesta ruta recordarem la trajectòries d'aquestes i altres dones pioneres en l'àmbit de la cultura --algunes força desconegudes pel gran públic-- i descobrirem els indrets barcelonins que van freqüentar en temps de la Segona República i la Guerra cívil.

Per inscriure't fes clic aquí


  • Des del 5 al 31 de març de 2024 - Exposició d'art: "Visions femenines". Un esdeveniment dedicat a destacar i celebrar la diversitat de talent que hi ha dins del nostre col·lectiu. Aquesta iniciativa sorgeix amb el propòsit de crear un espai inclusiu i vibrant on totes les dones puguin expressar la seva creativitat a través de diverses modalitats artístiques, com ara: pintura, fotografia, escultura, i qualsevol altra forma de manifestació artística que es vulgui compartir.

Per inscriure't fes clic aquí


Divendres 8 de març de 2024 - I, finalment, la Manifestació del 8M! La marxa feminista d'enguany començarà a les 18:00h des dels Jardinets de Gràcia de Barcelona.

Detall de l’activitat
Data
7 de març de 2024
Lloc
Sala d'actes i Sala d'exposicions del Cateb
Horari
A les 18:30h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT