Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

El Cateb a les escoles- Tallers de rehabilitació energètica per a primària

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
Els dies 11, 22, 23 i 25 de maig les escoles Pia d'Igualada, i les escoles Joviat i Bages de Manresa participaran en els tallers "amb la casa sí que s'hi juga" que es programen per a les escoles de la comarca, des de la delegació del Cateb.

Des de fa anys que el Cateb treballa intensament per sensibilitzar envers la rehabilitació i la sostenibilitat. Per aquest motiu, aposta per projectes propers als infants apropant-los els coneixements necessaris per fer l’hàbitat més humà. 


En els tallers destinats a les escoles es tracten temes relacionats amb l’arquitectura tècnica. Per fer comprendre conceptes com:

 les millores energètiques que s’hi poden fer en edificis

 la importància de l’elecció dels materials en construcció

 la relació entre rehabilitació i el medi ambient

 el dret a un habitatge digne, la salut i la qualitat de vida,

 el manteniment, la sostenibilitat


En el taller, guiat per un monitor o monitora, es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis, de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics.


El Taller amb la casa sí que s'hi juga te com a objectiu fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als infants i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

Detall de l’activitat
Data
11 de maig de 2023
Lloc
Delegació Bages-Bergueda
Horari
matins de 9 a 12:30h
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060

PUBLICITAT