Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita a l’edifici Yellow Nest

Delegacions del Bages - Berguedà - Anoia i Vallès Occidental
Si vols conèixer l'edifici d'oficines Yellow Nest de Terrassa, referent d'edifici autosostenible, no et perdis aquesta visita explicada de la mà de la direcció facultativa de l'obra.

La seu central de The Yellow Nest és el referent de com han de ser els edificis autosostenibles, aprofitant energia pròpia i amb zero emissions de CO2. Amb certificació NZEB LEED GOLD és un edifici que utilitza estratègies sostenibles en tots els processos:

  • Materials i recursos de construcció ecoeficients
  • Eficiència energètica
  • Aprofitament de l’aigua
  • Qualitat de l’ambient interior
  • Innovació i dissenys d’eficiència energètica

Sistemes passius: les solucions arquitectòniques de l’edifici, des de les façanes o les finestres, fins a les plaques solars o el pou canadenc, permeten contenir al màxim l’energia, reduir la demanda energètica i reaprofitar l’aigua.

Sistemes actius: les instal·lacions elèctriques i mecàniques n’optimitzen els usos i el confort, mitjançant la tecnologia Wibeee controlant també l’automatització domòtica de l’edifici per obtenir la màxima eficiència energètica.

Aprofitament energètic zero emissions: amb la tecnologia i sistemes fotovoltaics SUNVEC es genera energia elèctrica provinent del sol. També s’aprofita l’energia provinent del subsòl mitjançant sistemes geotèrmics i un pou canadenc.

Control i monitorització de l’energia: la plataforma Wibeee Nest i la intel·ligència artificial permeten un control del consum i la generació d’energia de tots els sistemes i elements de l’edifici, per optimitzar-ne l’eficiència energètica i tenir-ne un control absolut.

Programa:

  • Explicació de la concepció del projecte en el showroom de l’edifici i presentació d’un vídeo explicatiu. 
  • Recorregut posterior per tot l’edifici des del soterrani fins a la planta tècnica de coberta explicant el funcionament de l’edifici. 

La visita anirà a càrrec de: Toni Mas, Gerent de GMG i arquitecte i director de l'obra i Douany Casate, cap d'enginyeria de GMG.

Detall de l’activitat
Data
12 d’abril de 2024
Lloc
Edifici Yellow Nest (c/ Baldrich, 222-226 de Terrassa)
Horari
12 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
937801110
Email
voccidental@cateb.cat

PUBLICITAT