Cercar Error
Activitats Socials i d'Oci Culturals

Visita a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner a Canet de Mar

Delegació del Maresme – Mataró
Anima't i vine a visitar amb nosaltres la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, patrimoni modernista de Canet de Mar.

La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner és un espai format per dues edificacions de gran interès patrimonial: la Masia Rocosa, una masia del segle XVII, i la Casa Domènech (1919), d'estil modernista. Els dos edificis mostren la trajectòria polifacètica de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner (1849-1923), pare de l'arquitectura modernista catalana.

La Casa Domènech (1918-19) és la darrera obra de l'arquitecte. Lluís Domènech projectà la planta baixa de la mansió familiar com la zona diürna, amb el menjador, la sala d’estar, la cuina, el bany i l’habitació del servei. A les plantes superiors Domènech hi col·locà les cambres de dormir al voltant de l’escala, que forma un pati interior. La darrera planta era la destinada als néts.

La visita forma part del circuit de patrimoni modernista de Canet de Mar i visitarem l'exposició temporal que presenta la contribució del tàndem d'arquitectes Domènech pare i fill, en la modernització de la vila, així com la resta del museu i l'exterior, tot fent un passeig per descobrir edificis i cases modernistes.


Detall de l’activitat
Data
2 de desembre de 2023
Lloc
Punt de trobada Recepció Casa Museu Lluís Domènech i Montaner Riera Gavarra 2- Canet de Mar Aparcament gratuït al pàrquing de la Carbonella situat a 10 minuts de la casa museu.
Horari
D'11 a 12:30 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 798 34 42
Email
maresme@cateb.cat

PUBLICITAT