Cercar Error
Vull col·legiar-me
Compromís social
Lluita contra l’exclusió social
Al llarg de la nostra història hem intentat contribuir per a aconseguir una societat més justa, igualitària i socialment responsable.

2% del pressupost anual per accions socials

+00 projectes socials arreu del món

Vestibulum rutrum quam vitae fringilla

01. La nostra activitat

Som pioners en acció social a Catalunya

Curabitur lobortis id lorem id bibendum. Ut id consectetur magna. Quisque volutpat augue enim, pulvinar lobortis nibh lacinia at. Vestibulum nec erat ut mi sollicitudin porttitor id sit amet risus.

Més de 60 projectes de diferents països es van poder dur a terme gràcies a l’ajuda del Col·legi.

A la dècada dels 90, el Col·legi va ser una de les institucions pioneres de tot Catalunya en destinar un percentatge del seu pressupost a projectes de cooperació al desenvolupament.
Durant gairebé 20 anys, el CAATEEB va col·laborar amb desenes d’ONG donant suport econòmic i tècnic a projectes de cooperació relacionats amb l’arquitectura i l’urbanisme, tant del primer com del tercer món. Més de 60 projectes de diferents països es van poder dur a terme gràcies a l’ajuda del Col·legi.

02. Conveni amb Càritas

Borsa de tècnics solidaris

El 2016 el CATEB emprén una nova etapa en la seva política de d’ajuts als més desfavorits. Al juliol d’aquest any el Col·legi signa un conveni de col·laboració amb Caritas Catalunya per facilitar el manteniment dels inmobles gestionats per aquesta entitat.

Ser tècnic solidari