Cercar Error
Ajuda’ns a triar el nom perfecte per a la nova eina del Cateb!
Procés participatiu per triar el nom del Llibre de l’Edifici Digital

Imagina un món on cada edifici té la seva pròpia història per explicar. Un món on la informació és poder, i la transparència és la clau per a la seguretat i l’eficiència en la construcció. Això és exactament el que representa el Llibre de l’Edifici Digital del Cateb.

Què és el Llibre de l’Edifici Digital?

El Llibre de l’Edifici Digital és molt més que una simple eina. És un compendi digital que acull tots els detalls, des dels plànols fins als materials utilitzats en la construcció. És una plataforma que uneix a tots els actors implicats en el procés de construcció, des d’arquitectes i enginyers fins a constructors i propietaris, facilitant la col·laboració i la comunicació fluïda en cada etapa del projecte.

Per què és important triar el nom adequat?

El nom d’aquesta eina no és només una etiqueta; és una representació de la seva essència i el seu propòsit. Volem que el nom sigui memorable, descriptiu i representatiu de tot el que el Llibre de l’Edifici Digital representa: innovació, seguretat, transparència i col·laboració.

Noms que estem valorant:

MyBuildingID
MyBuildingPro
MyCloudBook
GestBook
MyBBook
Buildify
SafeBuilding

Et preguntaràs perquè tots els noms són en anglès, el motiu és perquè és un eina que vol anar més enllà de l’àmbit català.

Tens una idea millor?

Estem oberts a nous suggeriments! Creiem en la força de la co-creació i sabem que la creativitat no té límits. Si tens una idea per al nom perfecte que encara no hem considerat, comparteix-la amb nosaltres!

Com puc participar?

Per participar en la  campanya de nominació, simplement completa el nostre formulari amb el teu vot per un dels noms o bé amb la proposta d’un nou nom. La teva participació és valuosa per a nosaltres!

Vota ara!

 

PUBLICITAT