Cercar Error
Vull col·legiar-me
MARKETPLACE
Certificadors energètics

PERÍODE D’INSCRIPCIO: OBERT TOT L’ANY.

Certificadors energètics

Llistat de col·legiats interessats a formar part del Registre públic de certificadors energètics que gestiona l’ICAEN.

Reemplazar imagent
A petició del ICAEN, i de conformitat amb el que disposa la disposició transitòria tercera del RD 235/2013, on s’estableix que l’òrgan competent de cada comunitat autònoma (ICAEN en el cas de Catalunya) posarà a disposició del públic el registre de tècnics competents que ofereixin serveis d’experts d’aquest tipus, el Cateb gestiona aquest llistat pel registre públic de l’ICAEN.
Els col·legiats interessats s’han de inscriure a aquesta llista a través del servei d’Ocupació del Col·legi, han de reunir les condicions per exercir la professió i acceptar la cessió de dades a ICAEN.

Les dades que figuraran en aquest registre són:

 • Número de col·legiat
 • Col·legi al que pertany
 • Nom i cognoms
 • Adreça professional amb població i codi postal, telèfon i adreça electrònica, i opcionalment, formació addicional, empresa i enllaç web de l’empresa.

Aquest registre es publica a efectes d’informació del públic, i no a efectes de fer designacions de certificats L’actuació del Col·legi només es limita a l’elaboració i lliurament d’aquest llistat a petició del ICAEN, per tant, no intervé en les designacions dels experts.

Procediment d’inscripció

Per inscriure’s a la llista de certificadors energètics del Registre públic de ICAEN,
cal actualitzeu les vostres dades a la fitxa col·legial:

 • Entrar a l’oficina virtual> dades
  col·legials> pestanya “Servei d’ocupació”
 • clickar botó “Llista certificadors
  energètics”. llegir i acceptar condicions definides al pdf que s’adjunta
 • clickar botó “desar“

Reviseu que les vostres dades de contacte estan actualitzades a la pestanya “dades personals” (adreça, codi postal, telèfon professional, correu electrònic…) ja  que seran les que figuraran a la llista de certificadors de l’ICAEN.