Cercar Error
Pràctica professional

Cicle d’activitats: Intel·ligència artificial i noves tecnologies aplicades al sector de la construcció

Cicle d'activitats durant el mes de setembre per analitzar i explorar la transformació tecnològica que impulsa la intel·ligència artificial i les noves tecnlogies i com en podem treure aplicacions pràctiques en el sector de la construcció.

Les noves tecnologies estan transformant profundament el sector de la construcció, un camp tradicionalment conegut per la seva resistència al canvi i la seva dependència de processos manuals. L’adopció de tecnologies avançades com la intel·ligència artificial, robots, impressió 3D, drons i domòtica està revolucionant la manera com es planifiquen i s’executen els projectes de construcció, aportant beneficis en termes de temps, costos i seguretat, alhora que obren la porta a noves possibilitats en el disseny i la gestió dels edificis.

Amb aquest cicle de d’activitats volem ajudar-te a explorar i analitzar aquesta transformació tecnològica i veure com des del sector de la construcció en podem treure profit. Aquest cicle inclourà conferències, presentacions i demostracions pràctiques on experts de la indústria compartiran els seus coneixements i experiències.

L’objectiu és proporcionar una plataforma per a la reflexió i l’intercanvi d’idees, fomentant la comprensió de com aquestes tecnologies estan canviant la manera com construïm i obrint noves oportunitats per als professionals del sector.

Programa d’activitats

PUBLICITAT