Cercar Error
Vull col·legiar-me

Celestí Ventura, reelegit president
del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona

La candidatura encapçalada per Celestí Ventura i Cisternas ha guanyat les eleccions celebrades ahir per renovar la Junta del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) en obtenir el 54’4% dels vots emesos. Ventura seguirà quatre anys més en el càrrec que ja ostentava.


 

Barcelona, 14 de juny de 2023.- La candidatura encapçalada per Celestí Ventura i Cisternas ha guanyat les eleccions celebrades ahir per renovar la Junta del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) en obtenir el 54’4% dels vots emesos. Ventura seguirà quatre anys més en el càrrec que ja ostentava, liderant un equip del qual formen part Cristian Marc Huerta (vicepresident primer), Bernat Navarro (secretari), Susana Pavón (tresorera) i Alejandro Soldevilla (comptador), com a principals càrrecs.

Completen la nova junta del Cateb els següents vocals: Bega Clavero, Meritxell Bosch (delegada de l’Alt Penedès-Garraf), Conxi Pladellorens (delegada del Bages-Berguedà-Anoia), Núria Sauleda (delegada del Maresme), David Mercader (delegat d’Osona-Moianès), Vanessa Ballester (delegada del Vallès Occidental) i Josep Lluís Sala (repeteix com a delegat del Vallés Oriental). Com a suplents, els acompanyen Rafael Capdevila, Joan Carles Batanés i Pere Móra Juvinyà.

Les eleccions han tingut una participació del 31% del cens, que representa un increment de 13 punts més que les últimes eleccions. Els col·legiats i les col·legiades han pogut votar per primera vegada per mitjans telemàtics, de forma presencial a les seus del Col·legi o de forma remota.
Celestí Ventura és director de la promotora UNIQ Residential i anteriorment havia estat director d’execució i director tècnic de la promotora constructora METRO-3, on va exercir també el càrrec de director general. En aquest proper mandat es proposa orientar el Col·legi cap al futur i preparar-lo per servir les noves generacions.

La candidatura electa proclamada prendrà possessió com a nova Junta de Govern del Cateb, en el termini màxim d’un mes.

PUBLICITAT