Cercar Error
Vull col·legiar-me

El Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona col·labora amb el Banc dels Aliments amb una acció solidària sense precedents

El CAATEEB ha viscut un gran esdeveniment esportiu i solidari, una cursa entre les seves seus, corrent, caminant o en bicicleta per acumular kms que es traduiran en una aportació al Banc dels Aliments.


El CAATEEB ha viscut un gran esdeveniment esportiu i solidari, una cursa entre les seves seus, corrent, caminant o en bicicleta per acumular kms que es traduiran en una aportació al Banc dels Aliments.

  • ​El CAATEEB mostra el seu esperit més espotiu i solidari amb el Banc dels Aliments
  • 200 arquitectes tècnics acumulen 18.480 kms, caminant, corrent o en bicicleta per tot Catalunya i l’estranger
  • Les diferents seus del Col·legi han competit entre si, per fer més quilometratge i aconseguir la millor donació al banc dels Aliments​

Barcelona, 28 de juny de 2022,- Més de 200 persones, entre col·legiats i col·legiades, companys de feina, familiars i amics, han tingut ganes de moure’s i anar fent quilòmetres segons les diferents seus del Col·legi, ja sigui pel Vallès Occidental i l’Oriental, pel Bages, el Berguedà i l’Anoia, també per l’Alt Penedès o el Garraf, Osona i el Moianès, o el Maresme, i per descomptat, Barcelona o el Baix Llobregat.

I, en acabat, s’han aconseguit 18.480 kms km acumulats. Fins i tot hi ha qui n’ha fet des de fora del territori pintant quilòmetres des del Regne Unit, França o Itàlia, també Noruega o Grècia, com Andorra, Galícia. Però qui més km ha fet ha estat la delegació del Vallès Oriental, que n’ha estat la guanyadora.​

Acció solidària

Per cada quilòmetre recorregut per participant es farà una donació de 0.20 € al Banc dels Aliments (BdA), la fundació independent que té com a objectius principals lluitar contra el malbaratament recuperant excedents alimentaris aptes per al consum humà i lluitar contra la pobresa alimentària, fent arribar els aliments recuperats, a persones en situació de precarietat del nostre entorn.

I encara es pot fer una donació al Banc dels Aliments clicant aquí

La iniciativa aha compatat mab la col·laboració de Benito Novatilu, Cots i Claret, Escalauvint Construcció, Siscol Serveis i Control i Vivers Ernest.

PUBLICITAT