Cercar Error
Vull col·legiar-me

La delegació del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica al Vallès Occidental fa 30 anys

La delegació del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) al Vallès Occidental va celebrar divendres 7 d'octubre, el sopar commemoratiu del seu 30 aniversari.

La delegació del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) al Vallès Occidental va celebrar divendres 7 d’octubre, el sopar commemoratiu del seu 30 aniversari. A l’acte van assistir l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el president del Cateb, Celestí Ventura; el delegat al Vallès del Col·legi d’Arquitectes, Fermín Aparicio; el president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès, Francesc Figueras; el president del Gremi de Constructors del Vallès, Antoni Palet, i el president del Gremi de Constructors d’Obres de Sabadell i Comarca, Melquíades Garrido. Al sopar van assistir prop de 130 persones.

La delegació del Cateb al Vallès Occidental va obrir les seves portes a Terrassa el 12 de desembre de 1991 i el seu primer delegat va ser Salvador Navarro.

Segons el seu actual responsable, Bernat Navarro, al llarg d’aquests 30 anys la delegació s’ha consolidat com un referent del món de l’edificació a la comarca, fins el punt “de ser tinguts en compte i consultats per les administracions, entre les que ens hem guanyat una bona fama de ser resolutius i pràctics, en gairebé totes aquelles qüestions que es refereixen a la construcció i molt especialment en temes relacionats amb el patrimoni arquitectònic i l’idoneïtat tècnica”.

Navarro va destacar entre les principals fites aconseguides  al llarg d’aquests 30 anys de vida de la delegació “l’haver estat la primera entitat en tractar al Vallès qüestions que han estat cabdals en el sector de l’edificació, com és el cas de la seguretat i salut, temes que ens han posat històricament al capdavant dels nous sistemes d’edificació”.

PUBLICITAT