Cercar Error
Vull col·legiar-me
Assemblea Institucionals

Assemblea General ordinària de col·legiats i col·legiades del Cateb

Cateb - Barcelona
La Junta de Govern del Cateb, en reunió d’11 de març de 2024, ha acordat convocar l’Assemblea General ordinària de col·legiats i col·legiades, d’acord amb allò establert en la normativa legal i col·legial vigent.
Inscripció

La Junta de Govern del Cateb, en reunió d’11 de març de 2024, ha acordat convocar l’Assemblea General ordinària de col·legiats i col·legiades, d’acord amb allò establert en la normativa legal i col·legial vigent.


Dia:  Dimarts, 7 de maig de 2024

Hora:  18.00 hores

Format: Mixt (assistència presencial o per videoconferència)

 

Els col·legiats/ades que vulgueu assistir a l’Assemblea General per videoconferència (a través de la plataforma Zoom), us hi heu d’inscriure per rebre les credencials (personals i intransferibles) per poder-vos-hi connectar. L’enviament de les credencials no és automàtic, les rebreu amb antelació suficient a la data de l’Assemblea. 


Ordre del dia definitiu

 

  1. Informe del president.
  2. Presentació i proposta d’aprovació de la memòria anual de gestió col·legial 2023
  3. Presentació i proposta d’aprovació de la liquidació del pressupost d’ingressos i despeses del Cateb corresponent a l’exercici 2023 i del balanç de situació comptable tancat el 31 de desembre de 2023.
  4. Presentació i proposta d’aprovació de la liquidació del pressupost de l’exercici 2023 de la societat APARELLADORS SERVEIS PROFESSIONALS, CORREDORIA D’ASSEGURANCES, SLU (el capital de la qual pertany íntegrament al Cateb).
  5. Presentació i proposta d’aprovació de la liquidació del pressupost de l’exercici 2023 de la societat GESCOL SERVEIS I TECNOLOGIES, SLU (el capital de la qual pertany íntegrament al Cateb).
  6. Elecció, d’entre els assistents a l’Assemblea General, dels col·legiats que s’integraran en la Comissió Econòmica per a l’exercici 2024 (s’han de renovar tres dels seus membres), d’acord amb l’article 66 dels Estatuts col·legials.
  7. Informació del concurs de redacció del projecte per a la reforma i rehabilitació energètica de la seu del Cateb a Barcelona.
  8. Designació de tres interventors i un suplent per a l’aprovació de l’acta de l’Assemblea General ordinària, de conformitat amb allò previst en l’article 46 dels Estatuts col·legials.
  9. Torn obert de paraules.

 

D’acord amb allò previst en l’últim paràgraf de l’article 40 dels Estatuts col·legials, es posarà a disposició dels col·legiats i col·legiades, a la Secretaria del Cateb i a les Delegacions, a partir del dia 26 d’abril de 2024, els documents bàsics dels assumptes que se sotmeten a decisió de l’Assemblea General.

 

 

Barcelona, 24 d’abril de 2024


Detall de l’activitat
Data
7 de maig de 2024
Lloc
Sala d'actes del Cateb
Horari
A les 18:00 h
Preu
-
Modalitat
Híbrida
Telèfon
932 40 20 60
Email
activiats@cateb.cat

PUBLICITAT