Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Taller: Control de qualitat. Morters de reparació estructural i membranes

Cateb - Barcelona
Taller pràctic per executar el control de qualitat en obra sobre morters de reparació i membranes impermeables.

Tot i que són múltiples els materials que es col·loquen durant l'execució d'una obra, en aquest taller pràctic centrarem en aspectes relacionats amb la supervisió dels morters de reparació estructural i les membranes impermeables.

Tractarem aspectes com ara el grau de rugositat que ha de presentar el suport previ a la col·locació d'un morter de reparació, com afecta l'aigua de pastat emprada, la informació que es pot extreure dels diferents assaigs i les conclusions que se'n poden derivar.

Pel que fa a les membranes impermeables, veurem els efectes que pot tenir la humitat ambiental, la humitat del suport, els temps d'espera allargats o reduïts entre capes, la pols, el gruix entre capes, etc.

Durant el taller farem un exercici pràctic sobre diferents mostres i fotografies que ens serviran d'exemple i que posteriorment es podran traslladar a la supervisió que es realitza a les obres. Proposarem un checklist com a metodologia de treball.

Amb totes aquestes eines es pretén que un cop finalitzada la jornada, l'arquitecte tècnic tingui una visió més detallada i clara sobre els punts bàsics a controlar durant l'aplicació i una vegada endurits els morters de reparació i les membranes impermeables líquides i les possibles accions correctores en cas de necessitat (polimèriques i cementoses)

A càrrec de:

Eva Barbas. Responsable Técnico y de Especificación Zona Este - MBCC CS Spain, S.L.U. Places limitades

Patrocina

Detall de l’activitat
Data
19 de setembre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Biblioteca
Horari
de 16 a 18h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT