Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

La tecnologia d’impressió en 3D en l’edificació. Un nou sistema constructiu

Cateb - Barcelona
En aquesta sessió tindrem l'oportunitat de conèixer com s'està desenvolupant i implantant la tecnologia 3D en els projectes de construcció, aplicant nous materials i sistemes d'impressió més sostenibles dins la mateixa tipologia constructiva de fabricació additiva.
  • Introducció a la fabricació additiva a gran escala en el sector de la construcció: sistemes, materials i eines. 
  • El nou sistema constructiu d'impressió en 3D desenvolupat per Additive Building System, i els seus avantatges respecte els sistemes o tipologies que existeixen al mercat. 
  • Casos pràctics dels primers projectes i obres executades on s'ha aplicat la tecnologia d'impressió en 3D. 

L'equip de l'empresa Additive Spaces, està format per Jaume Saura (arquitecte tècnic), Jesús Subirana (Arquitecte), Alejandro Cavazos (enginyer) junt amb Dnyaneshwari (arquitecta computacional). Es tracta d'una empresa Tecnològica i Enginyeria que va néixer fa 3 anys. La seva missió és el desenvolupament i implantació de la tecnologia 3D en els projectes de construcció. Que treballen dins el camp de la investigació i desenvolupament de nous materials i sistemes d'impressió més sostenibles dins la mateixa tipologia constructiva de fabricació additiva.


Aquesta sessió anirà lligada a una segona sessió in-situ on ens presentaran el prototip d'habitatge imprès al Prat del Llobregat junt amb la impressora 3D de gran format. 


 Places limitades

Detall de l’activitat
Data
23 de novembre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Biblioteca
Horari
de 16 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT