Cercar Error
Vull col·legiar-me
Visites Tècniques Pràctica professional

Visita al nou edifici Ripoll de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Intercol·legial Tècnica del Vallès
La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les delegacions del Vallès dels col·legis d'arquitectes tècnics, d'enginyers i d'arquitectes, organitza el pròxim 25 de novembre, una visita guiada al nou edifici Ripoll de l'Hospital Taulí de Sabadell.

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí (CCSPT) és un complex hospitalari públic situat al Parc Taulí de Sabadell. Té quatre òrgans de govern: el Consell de govern del CCSPT, el consell d'administració de Sabadell Gent Gran, El Patronat fundació parc Taulí i el consell d’administració de CLS.

El Consell de Govern del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí es compon de representants de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Sabadell i de la Universitat Autònoma de Barcelona. El Consell de Govern és el màxim òrgan de govern del Consorci.

El Consorci està compost per varis edificis que sumen més de 100.000 m2 construïts amb una població de referència de quasi 500.000 persones.

Dins del pla estratègic de creixement del complex, l'edifici Ripoll, projectat durant la pandèmia, ha representat l'inici dels canvis i ampliacions de diversos serveis. Ha permès projectar l'ampliació d'urgències, la modernització de les CCEE (Consultes Externes) i HD (Hemo Diàlisi) de pediatria i l'augment de superfície dedicada a la recerca. Projectes i obres que han de finalitzar el 31 de desembre de 2023 ja que depenen de fons d'inversió europeus REACT.

L'edifici Ripoll té una superfície construïda de 4700 m2 ampliable a 5800 m2. Disposa d'una planta soterrani, planta baixa, 3 plantes pis i una coberta transitable.

Al soterrani, hi trobem sales tècniques i magatzems, a la planta baixa espais de reunions i formació, la planta primera un espai per a malalts crítics i la p2 i la p3 son habitacions d'hospitalització.

L'edifici té la particularitat que ha estat projectat i construït a l'hora amb metodologia LEAN.

Per aquest motiu creiem interessant la visió des de la Direcció d'execució realitzada pel despatx Rossell-Giner.

Programa:

  • 10:45 Punt de trobada hall de l'edifici Tauli (davant aparcament soterrani)
  • 11:00 - 11:15 Presentació a càrrec de Jonathan Ortiz (Cap d'infraestructures)
  • 11:15 - 11:45 Explicació a càrrec de Jaume Casas (Rossell - Giner)
  • 11:45 - 12:00 Precs i preguntes
  • 12:00 -13:00 Visita guiada a l'edifici Ripoll
Detall de l’activitat
Data
25 de novembre de 2022
Lloc
Parc Taulí Sabadell, 1 08208 Sabadell (davant aparcament soterrat)
Horari
d'11 a 13 h.
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 780 11 10
Email
caateeb.voc@apabcn.cat

PUBLICITAT