Cercar Error
Màster
Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme

Realitzant el Màster Project Manager et convertiras en un professional capaç de dirigir operacions immobiliàries, des de la seva concepció fins al lliurament del producte edificat a l'usuari. S'adquiriran els coneixements per impulsar i dirigir el projecte des d'una perspectiva de globalitat, portant a terme els treballs de planificació, coordinació i seguiment, i desenvolupant les habilitats de liderar, programar i conduir l'operació cap als objectius de temps, cost i qualitat definitius.Aconsegueix una de les dues beques per import 650€ d'ASP Corredoria. Més informació al link https://www.cateb.cat/creixement-i-formacio/beques-asp-formacio/
Detalls del Màster
Inici
19 d’abril de 2024
Final
14 de març de 2025
Lloc
Cateb - Barcelona
Horari
Divendres, de 16 a 20 h i dissabtes, de 9.30 a 13.30 h
Modalitat
Presencial/Videoconferència
Hores
500
Preu
6.500€
Preu col·legiats: 4.550€ · + Info

Tens dubtes?

Cateb Building School pot ajudar-te a triar la millor opció formativa.

Telèfon

932 40 20 60

Horari

De dilluns a dijous de 9:00h. a 17:00h. i divendres de 9:00h. a 14:30h

Continguts

Presentació

A qui va dirigit

Aquest Màster està especialment dissenyat per a empresaris, directius i professionals del sector de l'edificació: Professionals: arquitectes tècnics, arquitectes, enginyers i titulats superiors amb experiència professional.

Què aprendràs

Adquiriràs les competències per ser el director d’una  operació immobiliària, des de la seva concepció fins al lliurament del producte final.

Adquiriràs les habilitats essencials per planificar, coordinar i fer el seguiment d’una promoció immobiliària, assegurant l’èxit en termes de temps, cost i qualitat.

Els coneixements adquirits van més enllà de les tasques tècniques, transformant al professional en un líder dels equips de treball, planificar de manera eficient i guiar l’operació cap a l’èxit complint amb el pressupost, temps i qualitat. 

Comprendràs el màrqueting immobiliari des d’un enfocament especial del producte per a la demanda, l’oferta i les necessitats específiques dels potencials clients.

 Aconseguiràs analitzar els aspectes econòmics i financers mitjançant la realització d’estudis de viabilitat que donen la garantia i la robustesa i sostenibilitat dels projectes

Motius per fer aquest postgrau

Cursar el Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme no només significa adquirir coneixements tècnics, sinó embarcar-se en una emocionant jornada de creixement personal i professional.

L’alumne es converteix en director amb una visió completa, liderant cada fase d’una operació immobiliària amb una gran dedicació.

Com a Project Manager contribueixes a crear i lliurar, amb èxit, entorns que deixen una empremta per la ciutadania.

Fent aquest màster milloraràs les teves oportunitats professionals però a més a més contribuiràs al desenvolupament sostenible de les ciutats

Es més que un màster, és una experiència transformadora que connecta amb els teus propòsits. 

El programa

Horari Divendres, de 16 a 20 h i dissabtes, de 9.30 a 13.30 h

No hi haurà classe  del 14 de juliol al 6 de setembre, ni el període de nadal.

Mòdul 1. Management

 • El Project Management en la construcció
 • Direcció empresarial
 • El Project Manager com a directiu

Mòdul 2. Promoció i gestió del sòl per edificar 

 • Planejament
 • Sistemes d'actuació. Drets i Deures
 • Valoracions i reparcel·lacions
 • Planificació i gestió de l'operació urbanística. Viabilitat urbanística

Mòdul 3. Mercat i màrqueting immobiliari

 • L'estudi de mercat.
 • Anàlisi de l'oferta i la demanda.
 • Definició del client potencial.
 • Polítiques de preus i de finançament
 • Pla de màrqueting
 • La comercialització del producte immobiliari
 • Cas pràctic

Mòdul 4. Avaluació financera de projectes

 • Introducció a les finances. Instruments bàsics.
 • Anàlisi i selecció  d'inversions. Avaluació financera.
 • Gestió de costos en els projectes.  

Mòdul 5. Anàlisi de viabilitat de promocions immobiliàries

 • Fiscalitat immobiliària
 • Finançament hipotecari
 • Estudis de rendiment i rendibilitat
 • Estudi i planificació econòmica d'una promoció immobiliària.
 • Anàlisi de viabilitat de diferents tipus de promocions immobiliàries
 • Cas pràctic

Mòdul 6. Gestió del projecte i l'obra i Habilitats directives i de gestió

 • BIM Project Management
 • Estratègies de contractació del projecte
 • Planificació
 • Avantprojecte, projecte executiu, auditoria de projecte, projectes reglamentaris i gestió de llicències
 • Predimensionat
 • Licitació-contractació i control pressupostari
 • Resolució d'un cas
 • Habilitats directives (lideratge, comunicació, negociació, gestió de conflictes)
 • Presentacions en públic

Mòdul 7. La certificació del PMI (Project Management Institute)

 • La direcció de projectes i el seu context
 • Grups de processos. Gestió de la integració i de l'abast. Gestió de temps, costos, qualitat, RRHH i comunicació. Gestió dels riscos i les adquisicions

Mòdul 8. Projecte Project Management (PPM)

Metodologia i avaluació

Metodologia

Podràs seguir el màster de forma presencial a les instal·lacions del Col·legi. També podràs seguir-ho per videoconferència, a través de l’aplicatiu ZOOM.


Combinem teoria i pràctica. El professorat trasllada a l’aula, de forma pedagògica, els casos pràctics reals en els quals ha treballat i a partir dels mateixos s’estableixen els procediments teòrics i pràctics.


Treballarem al campus del Col·legi, www.campus.apabcn.cat, en el qual podreu desenvolupar la vostra vida acadèmica; des d’on us connectareu a les classes que seguireu per videoconferència, trobareu i us descarregareu el material acadèmic, podreu crear i participar a fòrums, estareu en contacte amb els Companys del curs, el professorat i el/la coordinador/a del curs i podreu consultar les vostres avaluacions.

Avaluació

Farem una avaluació contínua; perquè puguis treure el màxim rendiment de la formació et demanarem l’assistència al 80% de les classes. Analitzarem el grau d’aprofitament proposant casos pràctics que es desenvoluparan a l’aula, amb l’ajut del professor, perquè siguis capaç d’aplicar els coneixements a casos reals. Per últim, de forma no presencial, i amb l’ajut d’un tutor, desenvoluparàs un Projecte final, sobre el tema que tu triis relacionat amb l’operació immobiliària.

Equip docent

Javier Chaves Carrascosa

Professor

Arquitecte tècnic i Enginyer d'edificació col·legiat. Director d'Execució de Tècnics G3. Project Manager.

Resmundo Manga Conte

Professor

Enginyer Civil. Doctor en enginyeria de la construcció. Country Manager de BAC Engineering Consultancy Group a Colòmbia.

Manel Vilaplana Casanovas

Professor

Advocat. Diplomat per Esade en Assessoria i Gestió Tributària. Diplomat en Dret Fiscal Internacional per la UB. Socidirector de Mavica Assessors SLU. Assessor fiscal

Enric Vijande Majem

Professor

Arquitecte tècnic col·legiat. Màster en Project Management i Project Manager certificat PMP. Experiència de 30 anys en l’exercici lliberal als projectes d’edificació i Actualment també responsable de l’oficina tècnica del monestir de Montserrrat.

Diego Vidoni

Professor

Arquitecte Tècnic col·legiat. Soci a Bimetric. Àmplia experiència com a BIM Manager i BIM Coordinator per a propietats, constructores i enginyeries. Expert en aplicació pràctica de Navisworks en gestió de projectes i execució d'obres.

Celestí Ventura Cisternas

Professor

Arquitecte tècnic col·legiat. Consultor en projectes Immobiliaris. Managing Director en Uniq Residential. Ex director general de METRO-3, SA.

Francesc Josep Peña Martínez

Professor

Arquitecte tècnic i enginyer d'edificació. Project Manager. Gerent Vitruvio Arquitectura & Project Management.

Aida Padullés Casero

Professor

Directora comercial de All Realty Investments Consulting i de Alterra Grupo Inmobiliario, SL i Directora de Open Habitat SL.

Yolanda Larrubia García

Professor

Arquitecta. Llicenciada en dret. Tècnica en el Servei de Planejament
Urbanístic de la DADPU de l'AMB. Docent de l'EPSEB (UPC) en matèries de Gestió urbanística i Cadastre.

Anna Comellas Goberna

Professor

Doctora en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocada col·legiada en exercici especialista en dret administratiu, urbanísitic i financer. Formadora en aquestes matèries en l’àmbit acadèmic i professional.

Elena Iborra Martínez

Professor

Psicòloga, Coach, Professora de desenvolupament competencial a Euncet Business School i formadora d'habilitats directives.

Jordi Gosalves López

Professor

Arquitecte tècnic. Promotor immobiliari. Diplomat en Direcció d'empreses Promotores i Constructores. Màster en Economia de la Construcció. Director de grup empreses promotores.

Josep Lluís Gil Bengoa

Professor

Des de fa més de 15 anys exerceix com a Project Manager. Des de 2005 gerent de GESOB, empresa especialitzada en Project Management, donant servei a empreses com ServiHabitat, GISA, Port Aventura, Sant Paul’s School, Consorci Educació

Gorka Gibert Alonso

Professor

Arquitecte. Formador Autodesk certificat en Revit i Autocad. Director de projectes BIM a GESOB, Asesoría y Gestión de Proyectos y Obras HG. Anteriorment Formador i consultor BIM.

Pilar Estrada Ramos

Professor

Senior Quantity Surveyor en Tècnics G3.

Ainhoa Crespán Martínez

Professor

LLicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Consultora en gestió i professora associada a Universitat Pompeu Fabra.

Judit Viñas Francàs

Professor

Experta en gestió i coordinació de projectes de desenvolupament competencial. Àmplia experiència docent en habilitats a diverses universitats.

Propers cursos