Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Culturals

Girona temps de flors

Cateb - Barcelona
T'animem a venir, el proper 17 de maig, a visitar Girona durant el Temps de Flors, i gaudir d'aquesta experiència amb una visita guiada pels llocs més emblamàtics, més característics i bonics en aquesta època.

Vine a conèixer una de les ciutats més emblemàtiques de Catalunya, en una de les millors èpoques, temps de flors. T’animem a que et perdis pels carrers plens d’història, que descobreixis els racons amagats i que gaudeixis de la primavera de la mà del festival de flors per excel·lència de Girona.

Aquest festival va néixer gràcies a dos emprenedors que al 1954 van decidir crear la primera edició del que seria el festival Temps de Flors. La bona acollida i el gran interès per les persones que ho visitaren va empènyer a tirar endavant un esdeveniment que s’ha convertit avui en dia en una reconeguda activitat que atrau a gent d’arreu del món.

A més a més de poder gaudir de les flors primaverals, durant el cap de setmana, a la ciutat s’elaboren diferents activitats culturals i d’interès general, des de castellers fins a concursos fotogràfics. En aquest últim, t’animem a participar i a deixar anar la teva part més artística.

 

La sortida serà des del CAATEEB a les 8:30h del matí i a les 11h començarem la visita guiada per Girona. Un cop hagi acabat la visita tindrem estona lliure per visitar aquells espais que no haguem tingut temps prèviament. Als voltants de les 16h es sortirà de nou cap a Barcelona. Arribada a Barcelona, aproximadament a les 17:30/18h. 

El dinar serà lliure. 

Detall de l’activitat
Data
17 de maig de 2023
Lloc
Punt de trobada: C/Bon pastor 5 (sortida amb autocar a les 8:30)
Horari
Sortida del Cateb - 8:30 Arribada al Cateb - 18:00
Preu
Preu visita col·legiat: gratuïta Preu visita no col·legiat: 12 euros Preu autocar col·legiat: 18 euros Preu autocar no col·legiat: 18 euros
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT