MAPEI: Paviments continus a la indústria agroalimentària
Els paviments i lloses de formigó estan sotmesos a agressions: químiques, mecàniques i físiques, a banda de les derivades per processos de corrosió de les armadures. Fruit d'aquestes agressions es poden produir: fissures, trencaments i pèrdues de massa. Un paviment de formigó en mal estat en una indústria és causant de multitud de problemes que poden comprometre'n el funcionament eficient: manca de seguretat: risc de caigudes, contaminació per abocaments químics, acumulació de brutícia i manca 'higiene, etc..
En el cas d'indústria agroalimentària, també cal que els paviments compleixin uns requeriments mínims molt exigents quant a neteja i desinfecció.
A l'hora de decidir el tipus de paviment més adequat per a un projecte industrial ens trobem amb diferents tipus de solucions i productes que fan que l'elecció sigui complexa: pintures, multicapes, autoanivellants, morters, resines epoxi base aigua, resines epoxi 100% sòlids , de poliuretà, de poliuretà-ciment, etc. .
Programa
- Introducció i conceptes bàsics
- Criteri per a la selecció d’un paviment continu a la indústria agroalimentària
- Tipus de paviments continus:
- Pintures
- Multicapes
- Autonivellants
- Morters
- Tipus de paviments continus per naturalesa de producte
- Cimentosos
- Polimèrics
- Epoxi base aigua
- Epoxi
- Poliuretà
- Poliuretà-ciment