Cercar Error
Pràctica professional execució execució i control d'obra sostenibilitat

Execució i control de l’obra en rehabilitació energètica. Masterclass #NextGeneration

El Cateb i l'Oficina Tècnica de la Rehabilitació de l'Arquitectura Tècnica, amb la col·laboració de diverses empreses del sector, organitza aquesta primavera el tercer cicle de sessions sobre execució i control de l’obra dels diferents sistemes constructius aplicats a la rehabilitació energètica.

El Cateb i l’Oficina Tècnica de la Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica (OTR), amb la col·laboració de diverses empreses del sector, organitza aquesta primavera el tercer cicle de sessions sobre execució i control de l’obra dels diferents sistemes constructius aplicats a la rehabilitació energètica amb l’objectiu de mostrar els errors més comuns i poder donar garanties dels resultats reals en projectes dels fons #NextGeneration.

Aquest cicle, dirigit a agents rehabilitadors i experts en rehabilitació energètica, és el darrer del programa IMPULS-AT, després dels cicles sobre sensibilització i prescripció i gestió de la rehabilitació que han tingut lloc durant l’any 2023 i va dirigit a tècnics que volen ampliar els coneixements en l’execució i el control d’obres de rehabilitació energètica.

Les sessions, que es plantegen en format masterclass, es focalitzaran en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.

Estructura de les sessions i acreditació

S’han previst varies sessions sobre els diversos elements que intervenen en l’execució i control de l’obra en rehabilitació energètica. Les sessions seran presencials, però si ets un tècnic registrat a l’OTR pots optar per seguir la masterclass de forma online.

Si assisteixes a més d’un 80% de les sessions d’aquest cicle -tant de forma online com presencial-, pots aconseguir una acreditació de l’OTR que certificarà els teus coneixements avançats en matèria de rehabilitació energètica.

Calendari de les masterclass

PUBLICITAT