Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional execució execució i control d'obra sostenibilitat

Execució i control de l’obra en rehabilitació energètica. Masterclass #NextGeneration

El Cateb i l'Oficina Tècnica de la Rehabilitació de l'Arquitectura Tècnica, amb la col·laboració de diverses empreses del sector, organitza aquesta primavera el tercer cicle de sessions sobre execució i control de l’obra dels diferents sistemes constructius aplicats a la rehabilitació energètica.

El Cateb i l’Oficina Tècnica de la Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica (OTR), amb la col·laboració de diverses empreses del sector, organitza aquesta primavera el tercer cicle de sessions sobre execució i control de l’obra dels diferents sistemes constructius aplicats a la rehabilitació energètica amb l’objectiu de mostrar els errors més comuns i poder donar garanties dels resultats reals en projectes dels fons #NextGeneration.

Aquest cicle, dirigit a agents rehabilitadors i experts en rehabilitació energètica, és el darrer del programa IMPULS-AT, després dels cicles sobre sensibilització i prescripció i gestió de la rehabilitació que han tingut lloc durant l’any 2023 i va dirigit a tècnics que volen ampliar els coneixements en l’execució i el control d’obres de rehabilitació energètica.

Les sessions, que es plantegen en format masterclass, es focalitzaran en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.

Estructura de les sessions i acreditació

S’han previst un total de 6 masterclass diferents que sobre diversos elements que intervenen en l’execució i control de l’obra en rehabilitació energètica. Les sessions seran presencials, però si ets un tècnic registrat a l’OTR pots optar per seguir la masterclass de forma online.

Si assisteixes a més d’un 80% de les sessions d’aquest cicle -tant de forma online com presencial-, pots aconseguir una acreditació de l’OTR que certificarà els teus coneixements avançats en matèria de rehabilitació energètica.

Calendari de les masterclass

L’inici d’aquest cicle està previst per al 12 de març, i la darrera de les sessions per a principis de juny. Les inscripcions ja estan obertes.

PUBLICITAT